Θεσσαλονίκη Κρίση κοινωνία Κοσμήματα Αξεσουάρ από ξύλο Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από πρώην εργαζόμενους της ΕΤ3

0 votes
Κοσμήματα Αξεσουάρ από ξύλο Συγκέντρωση διαμαρτυρίας DionFelle.gr Αρχαιοελληνικά κοσμήματα από ξύλο πρώην εργαζόμενους της ΕΤ3"

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από πρώην εργαζόμενους της ΕΤ3 Κοσμήματα Αξεσουάρ από ξύλο

Η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε έξω από το κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος», στο πλαίσιο της συμμετοχής των δημοσιογράφων της Ελλάδας στην παγκόσμια ημέρα: "Ξεσηκωμός για τη Δημοσιογραφία" (Stand Up for Journalism που έχουν ορίσει η Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων (IFJ) και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων (ΕFJ).


Οι πρώην εργαζόμενοι- δημοσιογράφοι και τεχνικοί - άνοιξαν στην είσοδο του κινηματο θεάτρου πανό, ενώ, σε ένδειξη διαμαρ τυρίας, έκλεισαν με τσιρότα τα στόματά τους.


Η 5η Νοεμβρίου έχει οριστεί ως παγκόσμια ημέρα δράσης για την προώθηση των δικαιωμάτων των δημοσιογράφων και διαμαρ τυρίας, "για τη δραματική κρίση που αντιμετωπίζουν από την υπερβολική εμπορευματοποίηση, DionFelle.gr Αρχαιοελληνικά κοσμήματα από ξύλο την πολιτική πίεση, DionFelle.gr Αρχαιοελληνικά κοσμήματα DionFelle.gr Αρχαιοελληνικά κοσμήματα από ξύλο από ξύλο την πτώση του βιοτικού επιπέδου, DionFelle. DionFelle.gr Αρχαιοελληνικά κοσμήματα από ξύλο gr Αρχαιοελληνικά κοσμήματα από ξύλο τις DionFelle.gr Αρχαιοελληνικά κοσμήματα από ξύλο κακές συνθήκες εργασίας και τις βίαιες επιθέσεις σε όλο τον κόσμο", όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η IFJ.


Στο μεταξύ, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών υπογραμμίζει ότι η εκστρατεία "Stand DionFelle.gr Αρχαιοελληνικά κοσμήματα από ξύλο up for Journalism" αναδεικνύει τόσο την κοινωνική όσο και την επαγγελματική κρίση της σύγχρονης δημοσιογραφίας και παραπέμπει σε ανακοίνωση της IFJ η οποία επισημαίνει πως αντιστεκόμενοι οι δημοσιογράφοι για τα δικαιώματα τους, αντιστέκονται επίσης για τις πολιτικές ελευθερίες και τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. "Γι΄ αυτό η δράση μας σήμερα (περισσότερο από ποτέ) αποτελεί έκκληση προς τους άλλους εργαζόμενους και προς κάθε ομάδα της κοινωνίας των πολιτών, DionFelle.gr Αρχαιοελληνικά κοσμήματα DionFelle.gr Αρχαιοελληνικά κοσμήματα από ξύλο από ξύλο καθώς και στην πολιτική κοινότητα στο σύνολό της", όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της IFJ.


Μετά τη συγκέντρωση διαμαρ τυρίας ακολούθησε, στην αίθουσα «Αλέξανδρος», η προβολή της ταινίας: «Ο Μεγάλος ύπνος», του Χάουαρντ Χοκς, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Αυτοδιαχειριζόμενου Σινεμά της ΕΡΤ3, στη Θεσσαλονίκη.Κοσμήματα Αξεσουάρ από ξύλο Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών - Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μέρλιν

Στόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork" allowfullscreen="" webkitallowfullscreen="" mozallowfullscreen="" style="width: 640px; height: 480px;" itemprop="video" itemscope="" itemtype="http://schema.org/VideoObject" frameborder="0" height="480" width="640">
<span itemprop="name" content="Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο"></span>
<span itemprop="description" content=""></span>
<span itemprop="duration" content=""></span>
<span itemprop="thumbnail" content=""></span>
<span itemprop="width" content="640"></span>
<span itemprop="height" content="480"></span>

imageimageimageimage


Oλα όσα γνωρίζουμε ήδη για το νέο a rel="nofollow" href="http://www. Apple.
asked Mar 18 by LuannCarrasc (120 points)

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
...